Aktuální tipy a fotografie z Jižní Moravy najdete také na oficiálním profilu .

...

...

...

...

...

Vyberte si Váš cíl cesty

Destinace: Znojemsko, Retz

Freeport Fashion Outlet Hatě je obchodní centrum, které se nachází na hranicích mezi Českem a Rakouskem, nedaleko Znojma. 

V 75 obchodech můžete nakoupit každý den zboží více než 250 světových módních značek vždy zlevněných minimálně o 30%-70%!

OTEVŘENO DENNĚ OD 10 DO 21 HODIN

250 ZNAČEK, 75 OBCHODŮ - SLEVY PO CELÝ ROK 30-70%

www.freeport.cz

Kudy k nám

Outletové centrum Freeport leží na hraničním přechodu Hatě-Kleinhaugsdorf, na hranicích mezi Českem a Rakouskem, blízko města Znojma. Otevřeno je každý den včetně víkendů a státních svátků od 10.00 do 21.00.

 

GPS SOUŘADNICE

GPS souřadnice Freeportu jsou: 48°45'47" N,16°3'45" E

PŘÍJEZD Z PRAHY

JAK DO FREEPORTU Z PRAHY?

Z Prahy jeďte po dálnici D1, směr Brno. Na 118 km použijte dálniční exit č. 112 - Jihlava. Pokračujte dále po silnici č. 38 přes centrum Jihlavy, směr Stonařov, Želetava, Moravské Budějovice a Znojmo. Projeďte celým Znojmem (směr mestská část Oblekovice) po silnici č. 38, dále pokračujte přes obci Chvalovice až se dostanete přímo k outletovému centru Freeport.

Pro lepší přehlednost shlédněte mapu s trasou jízdy Praha - Freeport.

Doba jízdy z Prahy do Freeportu: 2 hodiny 40 minut.

 

PŘÍJEZD Z BRNA

JAK DO FREEPORTU Z BRNA?

Pokud do outletového centra Freeport vyrážíte z Brna, použijte výjezd D1 (Brno-centrum) a pokračujte po rychlostní silnici R52. Na silnici R52 použijte exit č. 26, směr Pohořelice - jih. Pokračujte po silnici č. 53, směr Znojmo. Napojte se na silnici č. 38, směr Znojmo - Oblekovice. Silnice č. 38 vás dovede přímo k outletovému centru Freeport.

Pro lepší přehlednost shlédněte mapu s trasou jízdy Brno - Freeport.

Doba jízdy z Brna do Freeportu: 1 hodina 15 minut.

 

PŘÍJEZD Z BRATISLAVY

JAK DO FREEPORTU Z BRATISLAVY?

Pokud se chystáte do Freeportu z Bratislavy, nejrychlejší trasa se nabízí přes Rakousko. Z Bratislavy pojedete po dálnici D2 směr Maďarsko, poté sjedete na hraniční přechod, kde se napojíte na rakouskou dálnici A6 Nordost-Autobahn a pojedete směrem na Víděň. Zanedlouho se napojíte na dálnici A4 Ost-Autobahn, minete vídeňské letiště, projedete Vídní a budete se dále držet na dálnici A22 směr Stockerau. Za městem Stockerau sjedete na rychlostní silnici S3 směr Hollabrunn. Za Hollabrunnem budete dále pokračovat po silnici č. 303, směr Praha až ke hraničnímu přechodu Hatě-Kleinhaugsdorf, kde se Freeport nachází.

Pro lepší přehlednost shlédněte mapu s trasou jízdy Bratislava - Freeport.

Doba jízdy z Bratislavy do Freeportu: cca 1 hodina a 45 minut.

 

Alternativní trasa se pak nabízí přes Česko. Použijte dálnici D2, směr Česká republika, Brno. Po překročení hraničního přechodu pokračujte po dálnici D2 a poté použijte exit 48, směr Břeclav, dostanete se na silnici č. 40, směr Mikulov. Použijte silnici č. 52, následně č. 53, směr Znojmo a odbočte na silnici č. 38, směr Chvalovice. Silnice č. 38 vás zavede přímo k outletovému centru Freeport.

 

Poštovní adresa a hlavní kontakty

FREEPORT LEISURE (CZECH REPUBLIC) s.r.o.

Chvalovice-Hatě 196

669 02

+420 515 266 999

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.

Ochrana osobních údajů

No Internet Connection