Aktuální tipy a fotografie z Jižní Moravy najdete také na oficiálním profilu .

...

...

...

...

...

Vyberte si Váš cíl cesty

Destinace: Znojemsko, Retz

Excalibur City je velmi oblíbeným nákupním a zábavním centrem pro celou rodinu. V roce 2019 oslavilo celých 25 let své existence.

Je otevřeno 365 dní v roce a najdete zde Excalibur Free Shop s nabídkou ušlechtilých destilátů a vín z celého světa, parfémy světových značek, walk in Humidor, obchody, butiky, restaurace, kavárny, beauty& wellness, zvířecí centrum Dr. Doolitle, kasina a nákupní centrum Freeport Fashion Outlet.

Pro děti byl v Excalibur City vybudován dětský svět Merlin´s Kinderwelt. Naleznete v něm více než 200 atrakcí ve vodě, ve vzduchu, na zemi a pod střechou. Nabízí zábavu pro malé i velké! Vstup je zcela zdarma. Na své si přijdou i milovníci adrenalinu – motokáry, čtyřkolky nebo lanové centrum Sky Trail, jež se rozprostírá více než 20 m nad zemí a nabízí opravdu nezapomenutelný výhled na celý areál Excalibur City.

V roce 2017 bylo v Excalibur City otevřeno největší muzeum jukeboxů na světě, pinballů a kuriozit ze světa hudby a filmu -  Terra Technica.  Na ploše 8500 m2 naleznete více než 800 jukeboxů, 250 pinballových automatů, stovky videoher a mnoho dalšího – celkově více než 2000 exponátů od roku 1880 a po současnost. Muzeum Terra Technica prezentuje éru zlatých časů, kdy na stříbrném plátně zářili hvězdy jako Marilyn Monroe, Elvis Presley, Stan Laurel či Oliver Hardy. Obdivovat v něm můžete jedinečné automobily značek Ford, Cadillac či také originál Batmobil.

Pro návštěvníky ze vzdálenějších koutů republiky je zde možnost ubytování v netradičním a moderně zařízeném Jukebox Hotelu, který je vhodný pro všechny cestovatele, rodiny s dětmi, obchodní cestující i turistické skupiny. Každý hotelový pokoj je zasvěcen známému hudebníkovi nebo hudební skupině. Celkem 36 plně vybavených pokojů s klimatizací, 43“ Smart TV, koupelnou a toaletou. Ve všech pokojích se navíc nachází multifunkční jukebox v retro designu s rádiem a funkcí bluetooth.

Další možností ubytování je také mobilheimová vesnička Merlin’s Camp, která se nachází v klidném prostředí na okraji Excalibur City obklopeného přírodou.

Nabízí všem návštěvníkům možnost strávit poklidný pobyt v moderně zařízeném kempu s kapacitou 140 míst k ubytování. Celkem 28 mobilheimů je rozeseto v parčíku plném zeleně, vodních prvků či dětských prolézaček.

 

Restaurace

Burg

burg

Stylová restaurace s nonstop provozem s obsluhou v dobových kostýmech, kde si můžete vybrat z široké nabídky našich hradních specialit.

Více informací >> 

Phönix

phonix

Naše restaurace Phönix čeká na své milé hosty s každodenní pestrou nabídkou menu a specialitami mezinárodní kuchyně. 4 sektorová restaurace, Vám nabídne, skvělou kuchyni čínskou restauraci, pizzerii, cukrárnu, kavárnu. V naší kavárně Creperie si můžete dopřát pochoutek z kávových specialit, cukrářských výrobků a koktejlů. 

Více informací >>

Blue Cafe

blue

Kavárna Blue Cafe s nabídkou zákusků, zmrzlinových pohárů.

Více informací >>

Zum G´sunden Hund

zum

Restaurace U zdravého psa s pizzerií je zajímavá tím, že zde připravíme jídlo i pro Vaše psí miláčky.

Více informací >>

 JET Rest

jet

Přivítáme Vás na palubě letadla Iljuschin UK-62, kde jsou pro Vás připraveny jídla pěti kontinentů. Můžete zde také navštívit Cuba - bar s širokou nabídkou míchaných nápojů.

Více informací >>

 

Heurigenstadl

heur

Restaurace zařízená v selském stylu (Heuriger) s nabídkou grilovaných a jiných specialit.

Více informací >>

 

Kontakty

EXCALIBUR CITY s.r.o.

Chvalovice 183

66902 Znojmo

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 515 206 301

www.excaliburcity.com/

https://www.facebook.com/excaliburcity/

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.

Ochrana osobních údajů

No Internet Connection